N
O
V
B
U
D

NOVBUD — лідер серед забудовників Київської області, — Мінфін

03.09.2021

31 серпня український портал про фінанси та інвестиції оприлюднив рейтинг забудовників Київської області за результатами 1-2 кварталу 2021 року. Головний критерій розподілу місць  — загальна кількість квадратних метрів, зданих і введених в експлуатацію в зазначений період. Першу сходинку посів NOVBUD, що за цей час ввів в експлуатацію майже 33 тис. м2, або понад 600 квартир.

«Ми дуже раді побачити себе на першому місці, адже це означає, що величезна робота проведена всією командою NOVBUD не пройшла дарма! Ми не гонимось за нагородами, а просто робимо свою справу відповідально та завзято, але завжди приємно, коли твої зусилля отримують гідну оцінку», — зазначив Володимир Городілов, генеральний директор NOVBUD.

Рейтинг складався з урахуванням декількох критеріїв, головний із яких — кількість введених в експлуатацію квадратних метрів у першому півріччі 2021 року. Обов’язкова умова — наявність сертифіката ДАБІ. Ранжувались компанії, що здали протягом звітного періоду хоча б один будинок висотою не менше трьох поверхів із наявністю всіх належно оформлених документів.

Нагадаємо, в жовтні флагманський об’єкт NOVBUD — ЖК «Петрівський квартал» — святкуватиме десяту річницю. Цей житловий комплекс є одним із найбільших в Україні.